37Α Στασίνου (περ. Hilton), 2003 Στρόβολος
Τηλ. : 22 455 655

 

  Αρχική Ταυτότητα Εκδρομές Υπηρεσίες Μήνυμα Όροι Συμμετοχής Εγγραφή Επικοινωνία  
Κατάλογος Εκδρομών 2018
Ειδική Προσφορά 3ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους
Πάσχα στους Αγίους Τόπους : 8 μέρες ή 5 μέρες
4ήμερη Εκδρομή = Τήνος - Άνδρος - Ρώσο - Μαλεβή - Αγία Θεοδώρα - Όσιο Εφραίμ
5 Μέρες : ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Το Theotokos Travel έχει πάντοτε ψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας, γι’ αυτό αφείστε τα υπόλοιπα στους ειδικούς!

Οι Υπηρεσίες μας

Έχουμε την τεχνογνωσία, τις τεχνολογικές δυνατότητες και την πιστοποίηση της ποιότητας από τους πελάτες μας που μας έχουν δοκιμάσει.

Δημιουργήσαμε τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο στο Τηλ. : 22 455 655 .

Τεχνικά εξοπλισμένο γραφείο

για την πληρέστερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε 24ωρη σύνδεση μέσω σύγχρονου προγράμματος για τις αεροπορικές εταιρίες και σε διάφορες άλλες υπηρεσίες και με εσωτερικό δίκτυο μηχανογράφησης για τουριστικές υπηρεσίες.

Τα προγράμματα μας μπορούν να σας στέλλονται κάθε φορά που ανανεώνονται ή με e-mail ή με fax ή ταχυδρομικώς.

Δικτυωμένοι

στην Κύπρο και το εξωτερικό με συνεργάτες / αντιπροσώπους σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών για να παρέχετε πληρέστερη ταξιδιωτική κάλυψη.

Στελεχωμένοι

με υψηλού επιπέδου συνεργάτες στο εξωτερικό, που συνεχώς μετεκπαιδεύονται στις τελευταίες εξελίξεις του ταξιδιωτικού τομέα.

Χρησιμοποιώντας την «τελευταία λέξη» της τεχνολογίας και κατέχοντας ειδικές τεχνικές γνώσεις, το προσωπικό του Theotokos Travel είναι ένα πρωτοπόρο σε κάθε του επαγγελματική κίνηση και μεταφέρει το δικό του «know-how» σε όλους εσάς.

Η ποιότητα και η απόδοση μας είναι το κλειδί της επιτυχίας των προγραμμάτων μας που μας εμπιστεύεστε!

Η πολυετή πείρα μας στην οργάνωση οργανωμένων εκδρομών, ταξιδιών κινήτρων και προσκυνηματικών εκδρομών, μας έχουν εφοδιάσει με εμπειρία και γνώση του ταξιδιωτικού περιβάλλοντος. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις άριστης συνεργασίας με όλα τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούμε για τις οργανωμένες μας εκδρομές, τους προμηθευτές μας, τους αντιπροσώπους μας και τους συνεργάτες μας και έτσι έχουμε αυξημένη διαπραγματευτική ισχύ. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε σε θέση να επιλέγουμε ξενοδοχεία πάντοτε υψηλού επιπέδου σε διάφορους περιόδους και στις κατάλληλες τοποθεσίες, έχοντας ευελιξία στην όλη οργάνωση για την καλύτερη εκπλήρωση των προγραμμάτων, και όλα αυτά πάντοτε βεβαίως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ! Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα βάσης δεδομένων που καθιστά εύκολη την ροή των προγραμμάτων μας . Οργανώνουμε για σάς, πρωτότυπα προγράμματα, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της κάθε περιόδου. Δημιουργικοί και πρωτότυποι: αυτό κάνει την διαφορά!

Προσφέρουμε στον πελάτη

Αναλύουμε τους στόχους της κάθε περιόδου, αξιοποιούμε στο μέγιστο τον προϋπολογισμό σας με ένα αποδοτικό πρόγραμμα και σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο οργανωμένο πακέτο εκδρομών στη κατάλληλη περίοδο. Έτσι, τα πακέτα που σας προσφέρουμε, πλαισιώνουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις σας. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του κάθε προγράμματος εκδρομής ανατίθεται πάντοτε στον έμπειρο σχεδιαστή, οργανωτή και Project Manager του γραφείου μας που πλαισιώνεται από μια έμπειρη ομάδα στελεχών και συνεργατών του, όπου εφαρμόζουν και δοκιμάζουν το κάθε πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος πριν να δοθεί στην αγορά . Η αξιοπιστία, η μέγιστη ευελιξία και η αυστηρή παρακολούθηση είναι τα συστατικά της επιτυχίας των προγραμμάτων μας.

Η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει προβάδισμα για να ξεχωρίζουμε

Εμείς στο Theotokos Travel βάζουμε στόχους και φροντίζουμε οι στόχοι μας για τους πελάτες μας να είναι πάντα υψηλότεροι από αυτούς που αναμένουν από εμάς.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας έχουμε σε μίαν από τις οργανωμένες μας εκδρομές.

Wednesday, January 17, 2018

Τρείς Εκδρομές στους

ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Αγίους Τόπους : 3 μέρες : Παρασκευή (πρωί) με Κυριακή (απόγευμα)

16 - 18 Φεβρουαρίου

το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας

και του Πάσχα

8 μέρες 1 - 8 Απριλίου &

5 μέρες 4 - 8 Απριλίου

Κρατίζουμε ένα επίπεδο σε όλα τα γκρουπ ώστε όλοι να απολαμβάνουν το επίπεδο ποιότητας των εκδρομών μας


Όλες τις εκδρομές του γραφείου μας τις συνοδεύει πάντοτε ο διευθυντής του γραφείου μας


Επίσης σας προμηθεύουμε ενημερωτικά έντυπα της εκδρομής σας

Προσοχή : Η Ασφάλεια Ταξιδίου είναι προαιρετική . Όσοι θέλουν να έχουν προσωπική Ασφάλεια Ταξιδίου, μπορούν να την προμηθευτούν από οποιονδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή την δική σας Ασφαλιστική, για καλύψεις και ποσά που εσείς θέλετε.

Τελευταία ημερομηνία Ενημέρωσης

12 Ιανουαρίου 2018

Αριθμός Επισκεπτών: 474467
 
Εάν δεν έχετε το ACROBAT READER πατήστε εδώ να το κατεβάσετε, για να μπορέσετε να δείτε τα αναλυτικά μας προγράμματα.