Theotokos Travel Tour
Τηλ.: 22 455 655  Email: [email protected]

← Αρχική

ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ...

Κράτηση Εκδρομής

6 ΜΕΡΕΣ : 7 - 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
€690

Πρόγραμμα 6 Mέρες (€690) : 7 – 12 Ιουλίου 2018

Αναχ.  :   7   Ιουλίου  Σάββατο     Λάρνακα – Αθήνα          07.30 – 09.15

Επιστ. : 12  Ιουλίου  Πέμπτη      Θεσσαλονίκη-Λάρνακα   21.45 – 23.45

 Σάββατο 7 Ιουλίου : Αθήνα – Άγ. Ρώσο – Όσιο Δαυίδ – Αιδηψός – Αρκίτσα - Καρπενήσι  

Συγκέντρωση  των  επιβατών  στο  γραφείο  στις  05.30  το  πρωί  και  αναχώρηση  με  λεωφορείο  για  το  αεροδρόμιο  Λάρνακας,  τακτοποίηση  των  αποσκευών,  έλεγχος  ταυτοτήτων και  αναχώρηση  με  πτήση   στις  07.30  για  το  αεροδρόμιο  της  Αθήνας. Άφιξη  στις 09.15  και επιβίβαση  στο  λεωφορείο  και αναχωρούμε μέσω της Εθνικής Οδού για την όμορφη Χαλκίδα όπου θα δούμε τη παλιά γέφυρα και το φαινόμενο των  κινουμένων νερών (παλίρροια). Θα συνεχίσουμε για το Προκόπι με προσκύνημα  το  άφθαρτο ολόσωμο  σκήνωμα  του  θαυματουργού Αγίου  Ιωάννη  του  Ρώσου  . Συνεχίσουμε για τις  Ροβιές με επίσκεψη στην  Ιερά Μονή του  Οσίου Δαυίδ . Προσκύνημα της κάρας του Αγίου και του νέου ανακυρηχθέντος Αγίου Ιάκωβου Τσαλίκη . Αναχωρούμε για το λιμάνι της  Αιδηψού όπου όλοι μαζί και το λεωφορείο μας θα αναχωρήσουμε με το καράβι για την Αρκίτσα . Άφιξη στο λιμάνι της Αρκίτσας  και αναχώρηση για την όμορφη πόλη που είναι πνιγμένη στο έλατο, το Καρπενήσι όπου η πλούσια βλάστηση και το θαυμάσιο Αλπικό κλίμα της την έκαναν να θεωρείται η Ελβετία της Ελλάδος . Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο  5* . Δείπνο με πλούσιο μπουφέ . Διανυκτέρευση

 Κυριακή 8 Ιουλίου : Καρπενήσι - Προυσιώτισσα –  Καρδίτσα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε μέσω του Μικρού και Μεγάλου Χωριού με επίσκεψη προσκύνημα στο ανδρικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας που κτίστηκε τον 16ον αιώνα . Φτάνοντας στη Μονή η εκκλησία είναι κτισμένη δίπλα σε βράχο που μέσα βρίσκεται μια σπηλιά όπου φιλοξενεί τη Θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου . Επιστροφή και μέσω του Καρπενήσι για την πόλη της Καρδίτσας που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του Θεσσαλικού κάμπου, διακρίνεται για τα πολλά παραδοσιακά πέτρινα αρχοντικά όπου είναι χτισμένη δίπλα σε παραπόταμο του Πηνειού αφού είναι η γεωγραφική της θέση στην καρδιά της ηπειρωτικής Ελλάδας που της προσέδωσε και το όνομα της . Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων όπου την διασχίζει ο Ληθαίος ποταμός που η κοίτη του έχει μετατραπεί σε μια μικρή όαση με καταρράκτες και θεαματικά συντριβάνια . Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα που είναι κοντά η μοναστική πολιτεία των Μετεώρων. Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο  4* . Διανυκτέρευσης .  

 

Δευτέρα 9  Ιουλίου : Μετέωρα - Ιωάννινα

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την μοναστική πολιτεία των Μετεώρων όπου με την άφιξη μας θα αγναντεύσουμε τους θεόρατους βράχους των Μετεώρων που δεσπόζουν επιβλητικά μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων . Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης  αποκαλύπτει  όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα καθώς αποτελεί ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας αφού χαρακτηρίζεται σαν το δεύτερο Άγιον Όρος. Θα επισκεφθούμε μερικά απο τα Μοναστήρια των Μετεώρων. Θα συνεχίσουμε δια της Εγνατίας Οδού για την πόλη των Ιωαννίνων όπου θα έχουμε μια περιήγηση της πόλης των Ιωαννίνων για να δούμε το Κάστρο και να καταλήξουμε στο μώλο όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για να περάσουμε στο θρυλικό νησί της Κυρά Φροσύνης ή Λίμνη  ‘‘Παμβώτιδα‘‘. Θα περιηγηθούμε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα  (σήμερα είναι λαογραφικό μουσείο) όπου ο Αλή Πασάς είχε βρεί καταφύγιο στην μονή του Αγίου Νικολάου των Φιλανθρωπινών του 13ου αιώνα .Θα κάνουμε την βόλτα μας περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια του νησιού με τα παραδοσιακά τους. Θα θαυμάσουμε τα πετρόχτιστα σπιτάκια τους που έχουν πρόσοψη προς την λίμνη και διαθέτουν ιδιωτικά λιμανάκια. Άφιξη και τακτοποίηση σε deluxe ξενοδοχείο  5*. Διανυκτέρευση 
 

Τρίτη 10  Ιουλίου : Ιωάννινα - Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ιωάννινα

Μετά  το  πρόγευμα  αναχώρηση  για  το  λιμάνι  της  Ηγουμενίτσας  και  μέ φέρρυ μποουτ (μαζί με το λεωφορείο μας)  φθάνουμε  στο  πανέμορφο  νησί  της  Κέρκυρας . Επίσκεψη  στον  πολιούχο  Άγιο  του νησιού, τον  Κύπριο Άγιο Σπυρίδωνα (επίσκοπο Τριμιθούντος) όπου βρίσκεται  ολόσωμο,  άφθαρτο το  άγιο  σκήνωμα του μέσα σε λάρνακα . Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Ναό της Αγίας  Θεοδώρας που βρίσκεται άφθαρτο το σκήνωμα της. Ακολούθως συνεχίζουμε  για  το  ποντικονήσι  όπου  θα  επισκεφθούμε  την  Παναγία  των  Βλαχερνών και το κανόνι. Το απόγευμα αναχώρηση με φέρρυ-μποουτ (μαζί το λεωφορείο μας) για την Ηγουμενίτσα  και  αναχώρηση διά μέσω της Εγνατίας, για τα Ιωάννινα . Άφιξη στο ίδιο deluxe ξενοδοχείο 5*. Διανυκτέρευσης .

 Τετάρτη 11 Ιουλίου : Ιωάννινα - Σουμελά – Βέρροια– Δοβρά - Νάουσα –Έδεσσα - Θεσσαλονίκη

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα την θαυματουργό εικόνα της  Παναγίας Σουμελάς που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους στην Καστανιά της Βέροιας. Ακολούθως στη Βέρροια θα επισκεφθούμε το Βήμα του Αποστόλου Παύλου όπου διασώζονται μέρος της παλιάς οδού που πάτησε ο Απόστολος Παύλος ερχόμενος στη Βέροια . Ακολούθως θα επισκεφθούμε το ανδρικό Μοναστήρι της Παναγίας της Δοβράς όπου φυλάσεται τεμάχιο της κάρας του Αγίου Λουκά του ιατρού, Συμφερουπόλεως της Κριμαίας .  Συνεχίζουμε για το καταπληκτικό φυσικό Πάρκο του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, ένα πανέμορφο και ζωντανό τοπίο που είναι πνιγμένο στη βλάστηση και από τα τρεχούμενα νερά της Αραπίτσας . Συνεχίζουμε για την όμορφη Έδεσσα με επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της για ένα καφέ. Αναχωρούμε για την Θεσσαλονίκη . Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* . Διανυκτέρευση.

 Πέμπτη 12 Ιουλίου : Άγ. Δημήτριο-Άγ. Παίσιο-ψώνια-Αεροδρόμιο-Λ/κα

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το πολιούχο Άγιο της πόλης τον Άγιο Δημήτριο που βρίσκεται η κάρα και ο τάφος του Αγίου . Εν συνεχεία αναχωρούμε για τη Σουρωτή στο γυναικείο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου για προσκύνημα στο τάφο του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια . Μεταφορά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης όπου με πτήση στις 21.45 αναχωρούμε για τη Λάρνακα . Άφιξη στη Λάρνακα  23.45 και μεταφορά με λεωφορείο στο γραφείο.

 Η  τιμή  είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο και περιλαμβάνει :      

●  Αεροπορικό  εισιτήριο  Λάρνακα–Αθήνα και Θεσσαλονίκη–Λάρνακα μαζί με αποσκευή 20 Κιλά και χειραποσκευή 10 Κιλά .

●  Οι  φόροι αεροδρομίων και επίναυλος  καυσίμων. Σε περίπτωση αύξησης τους μετά τις 8/2/2018, επιβαρύνεται ο καταναλωτής.

●  Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Καρπενήσι, με δείπνο & αμερικάνικο πρωινό μπουφέ .

●  Δύο διανυκτερεύσεις σε deluxe ξενοδοχείο 5* στα Ιωάννινα με  αμερικάνικο πρωϊνό μπουφέ .

●  Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* Superior στη Καλαμπάκα με  αμερικάνικο πρωινό μπουφέ .

●  Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στη Θεσσαλονίκη με αμεριρικάνικο πρωϊνό μπουφέ .

●  Όλοι οι φόροι διαμονής εις τα ξενοδοχεία .

●  Τα εισιτήρια του φέρρυ  Ηγουμενίτσα–Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα .

●  Τα εισιτήρια μετ΄επιστροφής  στο νησάκι της Κυράς  Φροσύνης.

●  Όλες  οι  εκδρομές,  μεταφορές, με  πολυτελή κλιματιζόμενo λεωφορείo  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.

●  Αρχηγός,  συνοδός  και  ξεναγός  του  γραφείου  μας.

●  Ενημερωτικά  έντυπα  της  εκδρομής.

Η  τιμή  δεν  περιλαμβάνει :                 

● Ότι  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  ή  ότι είναι  προαιρετικό.                                             

● Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων είναι προαιρετική .

● Ποτά και φιλοδωρήματα / προαιρετική ταξιδιωτική Ασφάλεια .

● Οι  μεταφορές με λεωφορείο μετ’  επιστροφής στη Λάρνακα .

 

Σημείωση :

œ Η τιμή ισχύει για κρατήσεις μέχρι 1 Ιουνίου 2018

œ Η κράτηση σας ισχύει, με πληρωμή της προκαταβολή των €150

œ Μετά την 1 Ιουνίου 2018 η τιμή αλλάσει ανάλογα με την νέα τιμή που μας δίνει η αεροπορική εταιρεία

œ Γίνεται και αλλαγή επιστροφής .

œ Παιδί κάτω των 12 ετών έχει μείωση €40

 

Ημερ.  Εκδόσεως : 8/2/2018  

 

Theotokos Travel

Τηλ. : 22 455 655

Κινητό : 99 47 57 47

Email : [email protected]

Στασίνου 37Α (περιοχή Hilton), 2003 Στρόβολος

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Κράτηση Εκδρομής

← Αρχική