Theotokos Travel Tour
Τηλ.: 22 455 655  Email: [email protected]

← Αρχική

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ : 24/4

Κράτηση Εκδρομής

6 Μέρες : 24 - 29 Απριλίου 2019
€630

Πρόγραμμα 6 Mέρες (€630) : 24 – 29 Απριλίου 2019

Αναχώρηση :  24 Απριλίου    Αγία Τετάρτη                       Λάρνακα–Τελ Αβίβ   20.20 – 21.20
Επιστροφή  :  29 Απριλίου    Δευτέρα (του Πάσχα)        Τελ Αβίβ-Λάρνακα    22.20 – 23.20

Μεγάλη Τετάρτη : 24 Απριλίου 2019 = Λάρνακα – Τέλ Αβίβ – (Ξενοδοχείο)     

Συγκέντρωση των επιβατών στις 18.00 στο γραφείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Λάρνακας. Άφιξη και τακτοποίηση των αποσκευών, έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση στις 20.20 για το  αεροδρόμιο  του Τέλ Αβίβ. Άφιξη στο Τέλ Αβίβ στις 21.20 επιβίβαση στο λεωφορείο, μεταφορά και τακτοποίηση στο  Ξενοδοχείο . Δείπνο και διανυκτέρευσης .

Mεγάλη  Πέμπτη : 25 Απριλίου 2019 = Τελετή Νιπτήρος –Ναός Αναστάσεως– Πραιτώριο…

Μετά το πρόγευμα, στην Αγία Αυλή του Πανίερου Ναού της  Αναστάσεως θα παραστούμεν στη Τελετή του  Νιπτήρα όπου η Αυτού Μεγαλιότης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος νίπτει τα πόδια των 12  κληρικών του εις ανάμνηση  της πράξης  του  Κυρίου  μας  που στο Μυστικό  Δείπνο νίπτει τα ποδια των μαθητών του . Μετά  θα  έχουμε  ξενάγηση  μέσα  στον  Πανίερο  Ναό  της  Αναστάσεως {το  Άγιον  Κουβούκλιο,  το Πανάγιο Τάφο, το Φρικτό Γολγοθά, την Αγία   Αποκαθήλωση, το Καθολικό, το τάφο του από  Αριμαθαίας Ιωσήφ, το Σπήλαιο της Ευρέσεως  του  Τιμίου  Σταυρού, το παρεκκλήσιο  του Εκατόνταρχου Λογγίνου, του Ακάνθινου Στέφανου, τις προσωρινές  φυλακές του Χριστού, τον Κίωνα της  Φραγκέλλωσης, το  παρεκκλήσιο του  διεμερίσαντο τα ιμάτια  μου, το  παρεκκλήσιο των  κλαπών, την  Αγία  Πόρτα  του  Ναού},  την  Αγία  Αυλή,  την  εκκλησία του  Αγίου  Ιακώβου  του  Αδελφοθέου  και  το  Μετόχι  της Γεσθημανή. Θα συνεχίσουμε για  την Οδό  του  Μαρτυρίου με αναφορά στην κάθε στάση, με επίσκεψη στο Πραιτώριο, την εκκλησία των  Θεοπατόρων Ιωακείμ και  Άννης (εκεί βρίσκεται ο οίκος  τους),  και αναφορά στο χώρο  του παλαιού Ναού του  Σολομώντος. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παραστούμεν στην Ακολουθία των Παθών (τα δώδεκα Ευαγγέλια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Μεγάλη  Παρασκευή : 26 Απριλίου 2019 = Οδό Μαρτυρίου-Πραιτώριο  –  Σιών - Επιτάφιος

Μετά το πρωινό οι προσκυνητές θα συγκεντρωθούν στο Πραιτώριο όπου θα  ψάλλονται οι Μεγάλες ώρες και εν συνεχεία θα ακολουθήσουμε τον Σταυρό  που θα φέρει ο επικεφαλής Αρχιερέας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στον  ώμο του οδεύοντας την Οδό του Μαρτυρίου μέχρι τον Γολγοθά . Μετά θα  έχουμε επίσκεψη στην Αγίαν Σιών τον τάφο του Βασιλέα Δαυίδ,  το Υπερώο  όπου ετελέσθη ο Μυστικός Δείπνος και την οικία του Αγίου Ιωάννη του  Θεολόγου (ο τόπος παραμονής της Θεοτόκου μέχρι την κοίμηση της)  και  θα  περάσουμε από το τείχος των θρήνων. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ θα παραστούμεν στην Ακολουθία  του Επιταφίου. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο.  Δείπνο και διανυκτέρευσης .

Μεγάλο  Σάββατο : 27 Απριλίου 2019 = ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετά το πρωινό θα παραστούμεν στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου  Βασιλείου στο Ναό των Αγίων  Κωνσταντίνου και Ελένης. Στις 12.00 το μεσημέρι θα συμμετέχουμε στη Μεγαλοπρεπή Τελετή, του θαύματος του Αγίου Φωτός,  που γίνεται στον Πανάγιο και  Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο. Μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ στις 11.00 θα παραστούμε στην ακολουθία του Καλού Λόγου, το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Διανυκτέρευσης .

Κυριακή  του  Πάσχα : 28 Απριλίου 2019 = Ιερουσαλήμ – Βηθλεέμ - Ξενοδοχείο

Πασχαλινό γεύμα και μετά θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα παραδοσιακά μαγαζάκια της Αγίας Πόλης των Ιεροσολύμων και βέβαια όσοι θέλουν τον Ναό της Αναστάσεως . Όσοι θέλουν θα έχουμε προσκύνημα στο Ναό της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ . Επιστροφή στο  ξενοδοχείο.  Δείπνο και διανυκτέρευσης .

Δευτέρα του  Πάσχα : 29 Απριλίου 2019 = Πατριαρχείο Ιεροσολύμων– Λύδδα-Τέλ Αβίβ - Λάρνακα

Πρόγευμα  και  μετά  αναχωρούμε για  την Αγία Πόλη των Ιεροσολύμων όπου θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και με επίσκεψη στον Πατριάρχη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο . Μετά αναχωρούμε για το  αεροδρόμιο  του  Τέλ Αβίβ όπου καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε τον Τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Λύδδα. Μεταφορά στο  αεροδρόμιο, τακτοποίηση των αποσκευών, έλέγχος  διαβατηρίων και με  πτήση  στις  22.20 αναχώρηση  για  τη  Λάρνακα . Άφιξη στη Λάρνακα  στις  23.20 και  μεταφορά  με  λεωφορείο  για  το γραφείο .

Η  τιμή  είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο, περιλαμβάνει:

œ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Τελ Αβίβ–Λάρνακα μαζί με δύο αποσκευές (Μία αποσκευή μέχρι 20Kg & μία χειραποσκευή μέχρι 7Kg)

œ  Οι φόροι αεροδρομίων  και  επίναυλο καυσίμων, σε περίπτωση αύξησης τους μετά τις 7/1/2019, επιβαρύνει τον ταξιδιώτη .

œ  Διαμονή  5  βράδια  σε καινούργιο  ξενοδοχείο  4* σε προάστιο της Ιερουσαλήμ (ΟΧΙ σε παλαιστινικές περιοχές, ΟΧΙ στη Βηθλεέμ)

œ  Πρόγευμα  μπουφέ  καθημερινά  (γίνεται  επιλογή  νηστίσιμου)

œ  Πέντε γεύματα  στο  ξενοδοχείο (γίνεται  επιλογή  νηστίσιμου)

œ  Οι  μεταφορές,  περιηγήσεις  και  ξεναγήσεις  με  κλιματιζόμενο  λεωφορείο  σύμφωνα  με το  πρόγραμμα .

œ  Αρχηγός, Συνοδός και Ξεναγός  ο διευθυντής του γραφείου μας .

œ  Ενημερωτικά  έντυπα  της  εκδρομής.    

Η τιμή δεν περιλαμβάνει :                     

œ  Ότι  δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα.

œ  Ποτά και φιλοδωρήματα/προαιρετική ταξιδιωτική Ασφάλεια

œ  Οι  μεταφορές  μετ’ επιστροφής, με λεωφορείο  στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ημερ.  Εκδόσεως : 7/1/2019       

Σημείωση :

œ Το Διαβατήριο σας πρέπει να λήγει μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019

œ Η τιμή ισχύει για κρατήσεις μέχρι 18 Φεβρουαριου 2019 νοουμένου ότι  υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις  

œ Η κράτηση σας ισχύει, με πληρωμή της προκαταβολή των €180 ü

œ Μετά τις 19 Φεβρουαρίου 2019 η τιμή αλλάσει ανάλογα με την νέα τιμή που μας δίνει η αεροπορική εταιρεία  

Ημερ.  Εκδόσεως : 7/1/2019  

 

Theotokos Travel

Τηλ. : 22 455 655

Κινητό : 99 47 57 47

Email : [email protected]

Στασίνου 37Α (περιοχή Hilton), 2003 Στρόβολος

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Κράτηση Εκδρομής

← Αρχική