Theotokos Travel Tour
Τηλ.: 22 455 655  Email: [email protected]

← Αρχική

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ : 12/4

Κράτηση Εκδρομής

9 ΜΕΡΕΣ : 12 - 20 Απριλίου 2020
€869

Πρόγραμμα 9 Mέρες (€869) : 12 - 20 Απριλίου 2020

Αναχώρηση: 12 Απριλίου  Κυριακή (των Βαίων)  Λάρνακα–Τελ Αβίβ   07.00 – 08.00

Επιστροφή : 20 Απριλίου  Δευτέρα (του Πάσχα)  Τελ Αβίβ-Λάρνακα   22.20 – 23.20

Κυριακή  των  Βαίων : 12 Απριλίου 2020 = Λάρνακα – Τέλ Αβίβ – Λύδδα - Ιερουσαλήμ    

Συγκέντρωση των επιβατών στο γραφείο στις 04.30 το πρωί και  αναχώρηση με λεωφορείο για το αεροδρόμιο Λάρνακας . Άφιξη και τακτοποίηση των αποσκευών,  έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση με Κυπριακές Αερογραμμές  στις  07.00  για  το Τέλ Αβίβ . Άφιξη στο Τέλ Αβίβ στις 08.00 επιβίβαση στο λεωφορείο και πρώτη μας επίσκεψη στην Εκκλησία και τον Τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Λύδδα.Συνεχίζουμε για την Ιερουσαλήμ με προσκύνημα στο Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας, το Γολγοθά και την Αποκαθήλωση . Το απόγευμα θα παραστούμεν στην Ακολουθία του Νυμφίου . Μεταφορά και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευσης.

Μεγάλη  Δευτέρα : 13 Απριλίου  2020 = Ναζαρέτ – Θαβώρ – Τιβεριάδα - Καπερναούμ….

Μετά  το  πρόγευμα  αναχώρηση  για  ολοήμερη  εκδρομή  εις  την  βόρεια  Παλαιστίνη . Πρώτη επίσκεψη το Θαβώρειον  Όρος (έγινε η  Μεταμόρφωσης του Κυρίου/προαιρετική μετάβαση με ταξί), συνεχίζουμε για τη Ναζαρέτ (Ο Ευαγγελισμός της  Θεοτόκου),  Κανά  της  Γαλιλαίας (ο Κύριος ευλόγησε το γάμο, έκανε το πρώτο του  θαύμα),  Καπερναούμ  (Ναός των  Αγίων  Αποστόλων  εκεί  όπου  θεράπευσε  τον  παραλυτικό, Όρος των Μακαρισμών),  στην Τιβεριάδα θάλασσα (το  Ναό  των  Αγίων  Αποστόλων εκεί όπου οι Απόστολοι έσυραν τα δίκτυα τους και  γέμισαν με μεγάλα ψάρια, εκεί έγινε και η εμφάνιση του Κυρίου  μετά την Ανάσταση Του).Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και  διανυκτέρευσης.

Μεγάλη Τρίτη : 14  Απριλίου  2020 = Ναπλούς - Ιεριχώ – Ιορδάνη – Σαραντάριο….

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη Ναπλούς με επίσκεψη  στο Φρέαρ του Ιακώβ εκεί όπου έγινε η συνάντηση του Κυρίου με την Σαμαρείτιδα την μετέπειτα Αγία Φωτεινή και προσκύνημα το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου . Συνεχίζουμε την ολοήμερη εκδρομή μας στην Ιεριχώ, με επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου. Ακολούθως  θα αναχωρήσουμε για τον Ιορδάνη ποταμό στο σημείο που  εβαπτίσθη ο Κύριος, όπου θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων από Αρχιερέα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Θα  συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Σαραντάριο Όρος (προαιρετικό με τελεφερίκ). Ακολούθως θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Προφήτη  Ελισαίου (τη Συκομορέα του Ζακχαίου), τη Νεκρά Θάλασσα εξωτερικά, και τελευταία μας επίσκεψη στη Βηθανία τη γυναικεία μονή της Μάρθας και Μαρίας . Επιστροφή στο  ξενοδοχείο. Δείπνο  και  διανυκτέρευσης .

Μεγάλη Τετάρτη : 15 Απριλίου 2020 = Ιερουσαλήμ - Βηθλεέμ – Γεσθημανή– Άγιο Σάββα...

Μετά το πρόγευμα στην Ιερουσαλήμ θα επισκεφθούμε το Καταμόνας (Τάφος Αγίου Συμεών του Θεοδόχου), τη Μονή του Τιμίου Σταυρού, στο Όρος των Ελαιών τον Ναό των Αγίων Αποστόλων (έγινε η  Ανάληψης του Κυρίου) και συνεχίζουμε για τη Γεσθημανή με προσκύνημα στο Θεομητορικό μνήμα στο Ναό της Κοιμήσεως της  Θεοτόκου, το τόπο προδοσίας, τόπο προσευχής και την  Εκκλησία του  Πρωτομάρτυρα  Στέφανου (τόπος Λιθοβολισμού  του). Συνεχίζουμε για την Βηθλεέμ με επίσκεψη στο χωριό των ποιμένων (Πετσαχούρ) που είναι μετόχι του Αγίου Σάββα και το ανδρικό μοναστήρι του Αγίου Σάββα (προαιρετικά) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Mεγάλη  Πέμπτη : 16 Απριλίου 2020 = Τελετή Νιπτήρος –Ναός Αναστάσεως– Πραιτώριο…

Μετά το πρόγευμα, στην Αγία Αυλή του Πανίερου Ναού της  Αναστάσεως  θα  παραστούμεν στη Τελετή του  Νιπτήρα όπου η  Αυτού  Μεγαλιότης, ο  Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος νίπτει  τα  πόδια  των 12 κληρικών του εις  ανάμνηση  της  πράξης του Κυρίου μας που στο Μυστικό Δείπνο νίπτει τα ποδια των μαθητών του. Μετά θα έχουμε  ξενάγηση μέσα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως {το Άγιον  Κουβούκλιο, το Πανάγιο Τάφο, το Φρικτό Γολγοθά, την Αγία   Αποκαθήλωση, το Καθολικό, το τάφο του από Αριμαθαίας Ιωσήφ, το  Σπήλαιο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, το παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, του Ακάνθινου Στέφανου, τις προσωρινές  φυλακές του Χριστού, τον  Κίωνα  της  Φραγκέλλωσης, το  παρεκκλήσιο του διεμερίσαντο τα ιμάτια μου, την εκκλησία του  Αγίου  Ιακώβου του  Αδελφοθέου και το Μετόχι της Γεσθημανή. Θα συνεχίσουμε για την Οδό  του Μαρτυρίου με αναφορά στην κάθε στάση, με επίσκεψη στο  Πραιτώριο, την εκκλησία των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (εκεί βρίσκεται ο οίκος  τους), και αναφορά στο  χώρο του παλαιού Ναού του Σολομώντος. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παραστούμεν στην Ακολουθία των Παθών  (τα δώδεκα Ευαγγέλια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Μεγάλη  Παρασκευή : 17 Απριλίου 2020 = Οδό Μαρτυρίου - Πραιτώριο  –  Σιών - Επιτάφιος

Μετά το πρωινό οι προσκυνητές θα συγκεντρωθούν στο Πραιτώριο όπου θα  ψάλλονται οι Μεγάλες ώρες και εν συνεχεία θα ακολουθήσουμε τον Σταυρό  που θα φέρει ο επικεφαλής Αρχιερέας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στον  ώμο του οδεύοντας την Οδό του Μαρτυρίου μέχρι τον Γολγοθά . Μετά θα  έχουμε επίσκεψη στην Αγίαν Σιών τον τάφο του Βασιλέα Δαυίδ,  το Υπερώο  όπου ετελέσθη ο Μυστικός Δείπνος και την οικία του Αγίου Ιωάννη του  Θεολόγου (ο τόπος παραμονής της Θεοτόκου μέχρι την κοίμηση της)  και  θα  περάσουμε από το τείχος των θρήνων. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ θα παραστούμεν στην Ακολουθία  του Επιταφίου. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευσης .

Μεγάλο  Σάββατο : 18 Απριλίου 2020 = ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Μετά  το  πρωινό  θα  παραστούμεν στον  Όρθρο  και  τη  Θεία  Λειτουργία  του  Μεγάλου  Βασιλείου  στο  Ναό  των  Αγίων  Κωνσταντίνου  και  Ελένης . Στις  12.00  το  μεσημέρι  θα  συμμετέχουμε στη  Μεγαλοπρεπή  Τελετή,  του θαύματος του Αγίου Φωτός,  που γίνεται στον Πανάγιο και  Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο . Μεσημεριανό γεύμα  και  ξεκούραση στο ξενοδοχείο . Το βράδυ στις 11.00 θα παραστούμε στην ακολουθία του Καλού Λόγου, το  ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ  . Επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Διανυκτέρευσης .

Κυριακή  του  Πάσχα = 19 Απριλίου 2020 : Ιερουσαλήμ

Αργά το πρόγευμα και μετά θα αναχωρήσουμε για την Βηθλεέμ με επίσκεψη-προσκύνημα στο Σπήλαιο της Γεννήσεως και το σπήλαιο των Νηπίων . Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε Πασχαλινό μεσημεριανό γεύμα . Αναχωρούμε για την Αγία πόλη των Ιεροσολύμων όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο στα παραδοσιακά μαγαζάκια της Αγίας Πόλης των Ιεροσολύμων και βέβαια όσοι θέλουν προσκύνημα στο Ναό της Αναστάσεως . Επιστροφή στο  ξενοδοχείο.  Δείπνο και διανυκτέρευσης .

Δευτέρα του  Πάσχα : 20 Απριλίου 2020 = Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – Τέλ Αβίβ - Λάρνακα

Πρόγευμα  και  μετά  αναχωρούμε για  την Αγία Πόλη των Ιεροσολύμων όπου θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στο Μέγα Συνοδικό θα μας δοθεί το Πασχαλινό Αυγό από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο . Μετά θα έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε από κοντά τα Άγια προσκυνήματα των Αγίων Τόπων στον Μεγάλο Ναό της Αναστάσεως . Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Τέλ-Αβίβ, τακτοποίηση των αποσκευών, έλέγχος διαβατηρίων και με  πτήση  στις  22.20 αναχώρηση  για  τη  Λάρνακα . Άφιξη 23.20  και  μεταφορά  με  λεωφορείο  για  το γραφείο .

Η  τιμή  είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο, περιλαμβάνει:

● Αεροπορικό εισιτήριο με CY Λάρνακα–Τελ Αβίβ–Λάρνακα, με 2 αποσκευές (Μία αποσκευή μέχρι 23 Kg & μία χειραποσκευή μέχρι 10 Kg)

● Οι Φόροι αεροδρομίων, και επίναυλος καυσίμων, σε περίπτωση αύξησης τους μετά τις 7/12/19, επιβαρύνει τον ταξιδιώτη

● Διαμονή  8  βράδια  σε ξενοδοχείο  4* στην Βηθλεέμ .

● Πρόγευμα  μπουφέ  καθημερινά  (γίνεται  επιλογή  νηστίσιμου) .

● Οκτώ γεύματα μπουφέ  στο  ξενοδοχείο (γίνεται  επιλογή  νηστίσιμου) .

● Οι  μεταφορές,  περιηγήσεις  και  ξεναγήσεις  με  κλιματιζόμενο λεωφορείο  σύμφωνα  με το  πρόγραμμα .

● Αρχηγός, Συνοδός και Ξεναγός  ο διευθυντής του γραφείου μας .

● Ενημερωτικά  έντυπα  της  εκδρομής.         

 Η τιμή δεν περιλαμβάνει :                    

● Ότι  είναι  προαιρετικό και ότι δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα.

● Ποτά και φιλοδωρήματα / προαιρετική ταξιδιωτική Ασφάλεια .

● Οι  μεταφορές  μετ’ επιστροφής, με λεωφορείο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σημείωσης :

Το Διαβατήριο σας πρέπει να λήγει μετά τις 20 Οκτωβρίου 2020

Η τιμή ισχύει για κρατήσεις μέχρι 10 Φεβρουαριου 2020 νοουμένου ότι  υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις   

Η κράτηση σας ισχύει, με πληρωμή της προκαταβολή των €250

Μετά τις 10 Φεβρουαρίου 2020 η τιμή αλλάσει ανάλογα με την νέα τιμή που μας δίνει η αεροπορική εταιρεία  


Ημερ.  Εκδόσεως : 7/1/2019  

 

Theotokos Travel

Τηλ. : 22 455 655

Κινητό : 99 47 57 47

Email : [email protected]

Στασίνου 37Α (περιοχή Hilton), 2003 Στρόβολος

  

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Κράτηση Εκδρομής

← Αρχική