Theotokos Travel Tour
Τηλ.: 22 455 655  Email: [email protected]

← Αρχική

ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ 9/11

Κράτηση Εκδρομής

5 Μέρες : 9 - 13 Νοεμβρίου 2023 (Η τελευταία)
€640

Η τελευταία

Πρόγραμμα στους Αγίους Τόπους  €640

5 Mέρες : 9 - 13 Νοεμβρίου 2023

Αναχώρηση :    9 Νοεμβρίου   Πέμπτη    Λάρνακα–Τελ Αβίβ    11.10 – 12.10

Επιστροφή  :  13 Νοεμβρίου  Δευτέρα   Τελ  Αβίβ–Λάρνακα   20.00  - 21.05

Πέμπτη 9/11/2023 : Λ/κα–Τέλ Αβίβ –Λύδδα - Βηθλεέμ - Ξενοδοχείο

Συγκέντρωση των επιβατών στις  08.30 το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας (με λεωφορείο από το γραφείο στις 08.00). Έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση με πτήση στις 11.10 για το Τέλ Αβίβ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ στις 12.10. Επιβίβαση στο λεωφορείο και πρώτη επίσκεψη στο τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στη Λύδδα. Συνεχίζουμε για τη Βηθλεέμ με ευλαβικό προσκύνημα στο Σπήλαιο της Γεννήσεως και το σπήλαιο των Νηπίων . Μεταφορά και τακτοποίηση σε Ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευσης .

Παρασκευή 10/11/2023 : Ναζαρέτ – Κανά – Θαβώρειον Όρος – Τιβεριάδα - Καπερναούμ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή  στην Τιβεριάδα.Πρώτη επίσκεψη στο Θαβώρειον Όρος όπου έγινε η Μεταμόρφωσης του Κυρίου (προαιρετικά με ταξί), συνεχίζουμε για τη Ναζαρέτ όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, στην Κανά της Γαλιλαίας όπου ο Κύριος ευλόγησε το γάμο, έκανε το πρώτο του  θαύμα),  στην Καπερναούμ το Ναό των Αγίων Αποστόλων εκεί όπου θεράπευσε τον παραλυτικό, (Όρος των Μακαρισμών), στην Τιβεριάδα θάλασσα το Ναό των Αγίων Αποστόλων εκεί όπου οι Απόστολοι έσυραν τα δίκτυα τους και  γέμισαν με μεγάλα ψάρια, εκεί  έγινε  και η εμφάνιση του Κυρίου μετά την Ανάσταση Του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Σάββατο 11/11/2023 : Φρέαρ του Ιακώβ -Ιορδάνη -Άγιο Γεράσιμο-Σαραντάριον Όρος...

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε πρώτη επίσκεψη στη Βηθανία τη γυναικεία Μονή Μάρθας και Μαρίας, θα έχουμε ολοήμερη εκδρομή στην Ιεριχώ όπου καθ’ οδόν θα δούμε εξωτερικά τη Νεκρά Θάλασσα.  Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου και εν συνεχεία επίσκεψη στον Ιορδάνη ποταμό στο σημείο που  εβαπτίσθη ο Κύριος για το συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών. Ακολούθως θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Προφήτη Ελισαίου (τη Συκομορέα του Ζακχαίου), θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Σαραντάριο Όρος (προαιρετικό με τελεφερίκ) . Μετά αναχωρούμε για την Ναπλούς με τελευταία μας επίσκεψη στο Φρέαρ του Ιακώβ εκεί όπου έγινε η συνάντηση του Κυρίου με την Σαμαρείτιδα την μετέπειτα Αγία Φωτεινή και προσκύνημα το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Κυριακή 12/11/2023 : Ναό της Αναστάσεως – Πραιτώριο – Γεθσημανή - Όρος Ελαιών

Μετά το πρόγευμα θα παραστούμεν σε εκκλησιασμό στον  Πανίερο Ναό της Αναστάσεως χωροστατούντος του Μακαριωτάτου  Πατριάρχη  Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου. Μετά θα έχουμε ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως όπου θα έχουμε Ευλαβικό προσκύνημα στον Ζωοδόχο τάφο του Κυρίου μας, το Φρικτό Γολγοθά και την Αγία Αποκαθήλωση . Θα έχουμε ξανάγηση στο Άγιο  Κουβούκλιο, προσκύνημα στο Καθολικό, το τάφο του από Αριμαθαίας  Ιωσήφ, το Σπήλαιο της Ευρέσεως Του Τιμίου Σταυρού, το παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, του Ακάνθινου  Στέφανου, τις προσωρινές φυλακές του Χριστού, τον Κίωνα της Φραγκέλλωσης, το παρεκκλήσιο του διεμερίσαντο τα ιμάτια μου και το παρεκκλήσιο των κλαπών, την Αγία Πόρτα του Ναού, την Αγία Αυλή, την εκκλησία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου και το Μετόχι της Γεσθημανή. Θα συνεχίσουμε για την Οδό του  Μαρτυρίου  με αναφορά  στην  κάθε  στάση,  θα επισκεφθούμε το Πραιτώριο, την προβατική κολυμβήθρα, την εκκλησία  των Θεοπατόρων Ιωακείμ και  Άννης (εκεί βρίσκεται ο οίκος τους), αναφορά στο χώρο του παλαιού Ναού του Σολομώντος,. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια.Συνεχίζουμε για την Γεθσημανή με ευλαβικό προσκύνημα στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Τάφος της Παναγίας μας), επίσκεψη στο τόπο προδοσίας και προσευχής και τον τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στέφανου. Συνεχίζουμε για το Όρος των Ελαιών με επίσκεψη στον Ναό των Αγίων Αποστόλων (όπου έγινε η Ανάληψης του Κυρίου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο και  διανυκτέρευσης .

Δευτέρα 13/11/23 : Ποιμένες – Άγιο Σάββα – Τιμίου Σταυρού-Άγιο Θεοδόσιο - Καταμόνας- Τελ Αβίβ – Λ/κα

Μετά το πρόγευμα πρώτη επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Ποιμένων (Πεϊτσαχούρ) που πρώτοι οι ποιμένες επισκέφθηκαν τον γεννηθέντα Χριστό μας . Εν συνεχεία επίσκεψη στο ανδρικό μοναστήρι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου (προαιρετικά με Mini Bus) και μετά στη Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχη . Συνεχίζουμε για τη Μονή του Τιμίου Σταυρού που από το τρισύνθετο ξύλο κατασκευάστηκε ο Σταυρός του Κυρίου. Μετά θα επισκεφθούμε το Καταμόνας όπου βρίσκεται ο τάφος του Συμεών του Θεοδόχου .  Μεταφορά στο Αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ, έλεγχος διαβατηρίων και με πτήση στις 20.00 για Λάρνακα. Άφιξη 21.05, μεταφορά με λεωφορείο στο γραφείο.

Η  τιμή  είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο περιλαμβάνει :

●  Αεροπορικό  εισιτήριο  Λάρνακα–Τελ Αβίβ–Λάρνακα (8 Kg χειραποσκευή διαστάσεων 55Χ45Χ25) & σακίδιο στη πλάτη.

●  Φόροι  αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων .

●  4 βράδια  σε  Ξενοδοχείο  4* στη Βηθλεέμ με ημιδιατροφή .

●  Όλες οι Εκδρομές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενο  λεωφορείο .

●  Ασφάλεια Εισόδου στο Ισραήλ .

●  Αρχηγός, έμπειρος συνοδός & ξεναγός του γραφείου μας .

●  Ενημερωτικά έντυπα της εκδρομής .

Η τιμή δεν περιλαμβάνει :                 

●  Ότι  δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό.

●  Ποτά και Αχθοφορικά .

●  Φιλοδωρήματα €5 το άτομο .

●  Προαιρετικά προσωπική ταξιδιωτική Ασφάλεια & Covid-19 (€35.000)=€15

●  Οι  μεταφορές σας με  λεωφορείο  στο αεροδρόμιο Λάρνακας .

 

Σημείωση :

●   Το Διαβατήριο σας πρέπει να λήγει μετά τις 9 Μαίου 2024 .

●   Η τιμή ισχύει για κρατήσεις νοουμένου ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις  .

●  Η κράτηση σας ισχύει, με πληρωμή της προκαταβολή των €200 .

 Το παιδί κάτω των 12 ετών μαζί με τους γονείς του έχει μείωση €40

 

Σημείωση :  Όπου υπάρχει πρόβλημα δεν θα εφαρμόζεται το πρόγραμμα .

 

Ημερ.  Εκδόσεως : 4/10/2023  


Theotokos Travel

Τηλ.    : 22 455 655

Κινητό : 99 47 57 47

Email : [email protected]

Στασίνου 37Α (περ. Hilton), 2003 Στρόβολος

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης
Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού .
Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση .
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες, πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού .
Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού .

Κράτηση Εκδρομής

← Αρχική